Receptet till Kronans Cederpepparkakor kom på 1920-talet ner till norra Hälsinglands från Dingersjö värdshus i Njurunda. Värdshuset är ett av Europas äldsta skjutsställen och grundades redan 1648. Tillverkningen är fortfarande hantverksmässig enligt gammal tradition. Den unika smaken i kombination med en lite kraftigare kaka har gjort att den idag efterfrågas både inom och utom Sveriges gränser.
Innehållsdeklaration: Vetemjöl, socker, veg. fett bestående av rapsolja och kokosolja, sirap, cedroolja, ingefära, bikarbonat.
Kakorna innehåller ej härdade fetter. Nettovikt 350 g / 500 g.
Näringsdeklaration per 100 g: Energi 1.350 kJ / 320 kcal. Protein 5,5 g. Kolhydrater 72 g, varav sockerarter 38 g. Fett 15 g
Kakor
Vi bjuder på kakor! Om du tycker det är ok, klickar du bara på "Acceptera alla". Du kan såklart välja vilken typ av kakor du vill ha genom att klicka på "Inställningar".
Läs vår cookie policy