Kakor

 

Receptet till Kronans Cederpepparkakor kom på 1920-talet ner till norra Hälsinglands från Dingersjö värdshus i Njurunda. Värdshuset är ett av Europas äldsta skjutsställen och grundades redan 1648.
Tillverkningen är fortfarande hantverksmässig enligt gammal tradition. Den unika smaken i kombination med en lite kraftigare kaka har gjort att den idag efterfrågas både inom och utom Sveriges gränser.

Var kakorna finna att köpa ser ni under fliken ”Återförsäljare.”
Är ni intresserade så hör gärna av er till oss för produkt och prislista.

Produktinfo

Innehållsdeklaration:
Vetemjöl, socker, veg. fett bestående av rapsolja och kokosolja, sirap, cedroolja, ingefära, bikarbonat.

Kakorna innehåller ej härdade fetter.
Nettovikt 350 g / 500 g.

Näringsdeklaration per 100 g:
Energi 1900 kJ / 460 kcal
Protein 5,5 g
Kolhydrater 72 g
Fett 16 g